E-market

Baratheon Kft.

Székhelyszolgáltatás,Cégalapítás,Könyvelés
Magyarország, 1113 Budapest 1113 budapest kenese utca 3
Telefonszám:
36706391790
Weboldal:
Alkalmazottak száma:
4 fő

A BaraTheon Kft. egy újonnan alakult társaság, mely CégalapítássalSzékhelyszolgáltatással ésKönyveléssel foglalkozik. Elsőre úgy tűnhet, hogy egy újabb slampos székhelyszolgáltató, de nem így van!!! Cégünk nem csak Magyarországi tevékenységre épül. Számtalan Európai partnerrel rendelkezünk melyekkel egy jól működő olajozott gépezetet alkotunk. Nálunk lehetséges Európai cégek könyvelése, európai cégek adás vétele valamint segítség annak alapításában, európaiszékhelyszolgálat magyar társaságok kiközvetítése európai vállalkozóknak befektetőknek,tanácsadás felsőfokon és még sok más extra szolgáltatás mellyel egyedülállóak vagyunk Magyarországon. 

Belépés és regisztráció a cégadatbázisba
A „Vállalkozáserősítő program a Körös-Sárréten, valamint Bors és térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg ( www.huro-cbc.eu ), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Program pentru sprijinirea mediului anteprenorial, în regiunea Körös-Sárrét şi Borş” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 ( www.huro-cbc.eu ) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.