E-market

NET Consulting Kft.

Információtechnológia tanácsadás
Magyarország, 1161 Budapest 46-48
Telefonszám:
06302239628
Fax:
06302239628
Alkalmazottak száma:
4 fő

Cégünkről

A Net Consulting 1998-ban alakult. Cégünket olyan informatikusok hozták létre, akik tudásukat és az addig összegyűjtött tapasztalataikat saját projektjeikben kívánták kamatoztatni.

Sok-sok projekttel és egyre bővülő ügyfélkörrel a hátunk mögött sikerünket és erősségünket a nagyokkal szemben rugalmasságunkban, gyorsaságunkban látjuk: nálunk mindig az volt és az is marad a cél, hogy az ügyfél megelégedését elnyerjük. Tisztában vagyunk ennek a két tulajdonságnak az értékével: ügyfeleink részére olyan munkamódszert, rendelkezésre állást, finanszírozási és szerződési feltételeket biztosítunk, amit az üzletvitelük éppen akkor megkíván.

Pályázati tanácsadás

2011-ben eddigi pályázatos projektjeink tapasztalatai alapján szolgáltatásaink köre különböző pályázati folyamatok támogatásával, sokrétű pályázati tanácsadási tevékenységgel egészült ki. Tanultunk minden olyan kihívásból, amely a pályázati elszámolások készítése során kockázatot jelenthet a támogatások lehívásában, illetve jól ismerjük az egyéb pályázati dokumentációs követelmények szempontjából legmegfelelőbb megoldásokat. Munkatársaink jelentős szakmai tapasztalattal és háttérrel rendelkeznek a projektek elszámolásában, a különböző közreműködő szervezetek előírásainak betartásában, valamint a monitoring szakasz gyakorlati megvalósításában. Mindez lehetővé teszi a már nyertes pályázatok teljes és biztonságos "utógondozását": a sikeres megvalósítást és elszámolást a projektmenedzsment teljes időtartama alatt, egészen a projektek zárásáig. Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek egy olyan területen, amelyet a legtöbb pályázatíró tevékenysége már nem fed le, mivel a szerződésük többnyire a pályázat megnyeréséig szól. Ekkor kezdődik azonban a projektgazda számára a megvalósítása időszaka, amelynek folyamatai, a pénzügyi elszámolás valamint a szakmai monitoring szakasza legalább akkora szakértelmet és az információk naprakész bázisát igénylik, mint a pályázat megtervezése és sikeres megírása. Elsősorban az ebben az időszakban felmerült kérdésekre és problémákra kínálunk kipróbált, ugyanakkor testreszabott megoldásokat ügyfeleink számára.

Tudta Ön, hogy ahhoz, hogy a projektgazda a támogatás teljes összegéhez hozzájusson a benyújtott elszámolásoknak valamennyi pénzügyi és szakmai követelménynek meg kell felelniük?

Ismeri a helyszíni ellenőrzések rendszerét?

Van elegendő ideje az előrehaladási jelentések határidőben történő benyújtására?

A kollégái folyamatosan jelen vannak a projekt életében, és gyakorlottan tudják kezelni a változásokat, szerződésmódosításokat, valamint a pályázati költségvetést napi munkájuk mellett? A szervezete dokumentációs rendje és dokumentumkezelő eszközei biztosítják a pályázati dokumentáció naprakész rendezéséhez, és több éves archiválásához szükséges feltételeknek? Mi mindebben hatékony és azonnali segítséget nyújtunk az Ön igényeinek és pályázata életszakaszának megfelelően.

IT infrastruktúra építése, projektmenedzsmentje

Cégünk a kezdetektől foglalkozik a szerverfarmok és hálózatok komplex megvalósításával, a tervezéstől a megvalósításig. Vállaljuk nagy kapacitású tároló rendszerek, blade szerverek, beszerzését, szerverfarmok méretezését konfigurálását, IT infrastruktúra projektek menedzsmentjét. Szoftverfejlesztési szoftvertesztelési és pályázati elszámolási tapasztalataink együttesen garanciát jelenteken arra, hogy a megfelelő kapacitású mérésekkel alátámasztható új infrastruktúra megfelel majd a jövőbeni elvárásoknak, és az ilyen típusú projekteknél gyakori pályázati elszámolási problémákat idő előtt rendezzük a sikeres elszámolás érdekében pedig a szükséges dokumentációk esetleges hiánypótlások elkészüljenek.

IT outsourcing kormányzat és középvállalatok részére

Rendszergazdája minden rendszernek van, sokszor viszont a helyi energia és tudás nem elég, hogy az idő és az egyre növekedő igényeket kielégítse, főleg nagyobb rendszereknél. Az outsourcing nemcsak azért hatékony, mert olcsóbb, mint embert felvenni, és egyszerűbb más pénzforrásokból finanszírozni vagy javítani az üzleti mutatókon. A valódi és legfontosabb érv egy ilyen konstrukció mellett az, hogy amit a belső emberek nem tudnak megcsinálni tapasztalat vagy energia hiányában, azt egy külső csapat pótolni tudja, együtt a helyi szakértőkkel. Az új technikákat, tudást és tapasztalatot sokkal előbb megszerzi egy professzionális csapat, mint egy főállású rendszergazda. Felhozhatnánk ellenérvként, hogy az új rendszereket a szállítója üzembe helyezi. Ez igaz, csakhogy ennek a rendszerintegrációja helyi ismeret és tapasztalat nélkül, legjobb esetben csorbát szenved, késik, rosszabb esetben rosszul is sikerül. Ezért jó, ha van egy állandó külső csapat, amely ezekre a feladatokra képes és helyismerete is van.

 

Partnereink:

  • HP
  • Intel
  • IBM
  • DELL
  • Fujitsu
  • Junip
Ajánlott szolgáltatások
Információtechnológiai tanácsadás Információtechnológiai tanácsadás

1 óra
bruttó ára:
19 050 Ft.
279.24 Ron.
59.11 €
Áfa tartalom: 27 %

Belépés és regisztráció a cégadatbázisba
A „Vállalkozáserősítő program a Körös-Sárréten, valamint Bors és térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg ( www.huro-cbc.eu ), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Program pentru sprijinirea mediului anteprenorial, în regiunea Körös-Sárrét şi Borş” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 ( www.huro-cbc.eu ) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.