E-market

NEW AGRO TRADER Kft

4631 - zöldség- gyümölcs , alternatív növények nagykereskedelme
Magyarország, 5600 Békéscsaba Kis-Tabán utca 26/5
Telefonszám:
+36-70-626-3131
Alkalmazottak száma:
1 fő

 

A New Agro Trader Kft. egy újonnan létrejött magánválallkozás, mely elsősorban a magyar mezőgazdasági termékek és import termékek kereskedelmével foglalkozik az Európai Unió területén.

NEW AGRO TRADER KFt elsődleges célja, hogy Magyarország klimájának és talajtani adottságának megfelelő minőségű termékekkel, a lehető legmagassabb színvonalon szolgálja ki partnereit.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, melyet a - folyamatosan fejlődő - vevői igényekhez igazítunk, hisz az elégedett vevő, a legjobb vevő.

Mottónk: Minőséget választunk. Minőséget szállítunk.

 A kereskedelem egyrészt az azonnali „PROMT” igények kielégítésére, illetve előre megkötött szerződésekben vállalt kötelezettségek, termeltetéssel történő, teljesítésére irányul. 
Termékeinket az alábbi csoportokba soroljuk.

  • görögdinnye,
  • madáreleség alapanyagai (vörös/fehér cirok, piros kukorica, GRITZ kukorica, Iregi csíkos napraforgó)
  • étkezési napraforgó, hántolni való napraforgó (olaj, vagy más)
  • popcorn kukorica
  • szója

Termékeink főbb célországai: Lengyelország, Litvánia, Észtország, valamint Csehország és Hollandia. 
A felsorolt termékek mellett cégünk folyamatosan keresi az új értékesitési lehetőségeket mind termékek mind vevőkör bővitése tekintetében.

Belépés és regisztráció a cégadatbázisba
A „Vállalkozáserősítő program a Körös-Sárréten, valamint Bors és térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg ( www.huro-cbc.eu ), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Program pentru sprijinirea mediului anteprenorial, în regiunea Körös-Sárrét şi Borş” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 ( www.huro-cbc.eu ) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.