Szerepvállalás

 

Füzesgyarmat és Bors Önkormányzat közös partnerségben menedzselik a vállalkozásokat kiszolgáló portál létrehozását és fenntartását, hogy minden lehetséges eszközzel támogatni tudják településeiken az üzleti kapcsolatok fejlődését a partnerországgal. Szerepvállalásunk lényege, hogy a mai kor PR, marketing és kommunikációs eszközeivel lehetőséget biztosítsunk a vállalkozásoknak, hogy jobban megismerhessék egymás tevékenységét. Találkozhassanak egymással rendezvényeinken, és fontos információkat cserélhessenek ki egymással az interneten keresztül.

Belépés és regisztráció a cégadatbázisba
A „Vállalkozáserősítő program a Körös-Sárréten, valamint Bors és térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg ( www.huro-cbc.eu ), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Program pentru sprijinirea mediului anteprenorial, în regiunea Körös-Sárrét şi Borş” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 ( www.huro-cbc.eu ) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.