Vendégkönyv
Admin
 
2013.06.07. 11:32:49
Control la prim nivel BRECO Oradea
Admin
 
2013.01.21. 18:15:15
Simate antreprenor, Oameni de afaceri!

Bine ati venit, aceasta este portalul comun de dezvoltare al spatiului antreprenorial din
Regiunea Fuzesgyarmat (Ungaria) si Bors (Romania). Acesta carte de oaspeti a fost creata special pentru cei inregistrati in sistem pentru a impartasi experientele lor.
Va rugam insistent sa ne ajutati cu experientele si opiniile dumneavoastra pentru a lansa si pentru a dezvolta acest portal.
Admin
 
2012.03.05. 12:34:26
Tisztelt Vállalkozók, Üzletemberek!


Köszöntjük Önöket Füzesgyarmat és Bors térségének vállalkozási portálján. A portálon beregisztrált vállalkozások számára hoztuk létre ezt a vendégkönyvet, hogy tapasztalataikat és a vállalkozáserősítő programmal és rendezvényeivel kapcsolatos gondolataikat megoszthassák velünk és más vállalkozókkal.
Kérjük, értékes hozzászólásaikkal segítsék elindítani, majd fejleszteni ezt az új típusú együttműködést.
Belépés és regisztráció a cégadatbázisba
A „Vállalkozáserősítő program a Körös-Sárréten, valamint Bors és térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg ( www.huro-cbc.eu ), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Program pentru sprijinirea mediului anteprenorial, în regiunea Körös-Sárrét şi Borş” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 ( www.huro-cbc.eu ) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.